Op 27 april is het weer Koningsdag!

Om hier een leuke dag van te maken hebben we jullie hulp nodig!

We willen samen met jullie, de inwoners van Mook, een route realiseren met onderweg leuke spelletjes en spulletjes.

Heb jij leuke spelletjes waar iedereen uit Mook van mag genieten of heb je nog spulletjes die je niet meer gebruikt en graag wil verkopen?

Meld je dan aan!

De aanmeldingen worden door ons verzameld en hiermee maken we een kaart met punten waar je langs kan gaan tussen 11:00 uur en 14:00 uur.

Wat betreft de spellen:

Er is natuurlijk heel erg veel mogelijk. Hoe creatiever hoe leuker. Maar het is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van wat je thuis hebt liggen en hoe creatief je bent.

Wellicht heb je thuis een sjoelbak of een zenuwspiraal. Deze zijn natuurlijk super leuk om te gebruiken.

Of wellicht kun je ezeltje prikje of eendjes vissen zelf maken. Blikken en ring gooien en spijkerpoepen blijven ook altijd leuk.

Zet je spel met Koningsdag op je stoep of oprit en de kinderen wandelen voorbij. Je hoeft hier niet eens bij te blijven.

Wat betreft de kringloop:
Bied je spullen een 2e kans. Verkoop je speelgoed, kleding, meubels, gereedschap, kunst, kitsch, vintage etc.

Je kunt het zo klein of groot maken als je zelf wil. Een verkoopkleedje, een tafel, een partytent of een grootse garage sale. Die keuze is aan jou! Laat de kringLOOP langs jouw huis gaan

Wie helpt er mee?

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 april zodat we de kaart kunnen opmaken.

Rommelmarkt

Zoek een mooie plek voor je kleedje en verkoop: – mooie spulletjes – gekke spulletjes Maar je kunt ook iets doen:  – nagels lakken, een tekening maken, een muziekje voor iemand maken, alles mag.      

Panna Voetbal en Luchtkussen

Potje voetbal of lekker op het springkussen, kom met je vriendjes/vriendinnetjes gezellig naar Koningsdag!
Disclaimer Stichting Jeugd en Jongerenwerk Mook organiseert activiteiten voor de jeugd. Zij  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteiten. Deelname aan activiteiten, georganiseerd door Stichting Jeugd en Jongerenwerk  geschiedt op basis van vrijwilligheid en geheel op eigen risico, de deelnemer vrijwaart daarbij tevens Stichting Jeugd en Jongerenwerk en/of de organisator van de activiteit tegen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door of vanwege deelname aan de activiteit. Met inschrijving op, of deelname aan een activiteit van Stichting Jeugd en Jongerenwerk  verklaart u kennis genomen te hebben van, en in te stemmen met het bovenstaande.