Zomer3daagse

 

 

De laatste week voordat de school begint, kun je weer meedoen met de Zomer3daagse. Voor deze drie dagen zijn we op zoek naar bouwers om ons dorp van de toekomst neer te zetten. Hoe duurzaam zijn we over 100 jaar? Hergebruiken we dan al onze materialen? Leven we nog op de aarde, of ook op andere planeten? Delen we onze huizen met robots? Rijden we in een auto, vliegen we in een raket of teleporteren we ons zelf?

De deelname kaarten zijn alleen verkrijgbaar op vrijdagavond 22 juni van 19.30– 20.30 uur bij ‘t Môks Café, Groesbeekseweg 3 in Mook.We hebben in totaal plek voor 168 kinderen (12 groepen). Voor de kinderen van vrijwilligers die zich bij ons hebben opgegeven om te helpen, zijn kaarten gereserveerd. Er is dus een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Maximaal 4 kaarten per persoon. Graag met gepast geld betalen.Bij het kopen van een kaart moet de achterzijde ingevuld worden ingeleverd!!!Telefonisch of via e-mail reserveren is niet mogelijk.

programma:

Op woensdag 15 augustus gaan jullie bouwen aan de futuristische woningen en voertuigen.

Op donderdag 16 augustus gaan we verder met het bouwen aan de futuristische woningen en voertuigen. Tussendoor zijn er allerlei gave games!

En op vrijdag  17 augustus sluiten we af met “spetterende” activiteiten.

En dan nog dit:

«Het polsbandje (deelname- en betaalbewijs) is niet overdraagbaar aan anderen! Na inschrijving geen geld teruggave mogelijk.

«Graag ontvangen wij een afmelding als deelname toch niet mogelijk mocht zijn.

«Draag het polsbandje alle dagen! «Zorg er bij warm weer voor dat je je ’s morgens goed insmeert en gedurende de dag een pet en zonnebril op hebt. Zorg bij regenachtig weer voor regenkleding en laarzen.

«De organisatie zorgt voor voldoende, eten en drinken. Je hoeft dus niets van thuis mee te nemen! Bij dieet of bijzonderheden graag contact opnemen met de organisatie.

«Laat kostbare spullen thuis!!!

«Het is handig als je jas en andere losse spullen voorzien zijn van je naam.